Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 212 482 18 00
WEB http://gungorenerdembayazital.meb.k12.tr
Adres : Tozkoparan Mahallesi Mehter Sokak No 1 Güngören/İstanbul
VİZYON : VİZYON Akademik alanlarda kapasitesini zorlayan, Üstlendiği misyonu yerine getirmeye çalışan, Üniversite sınavlarında yüksek başarı elde eden, Sportif ve kültürel etkinliklerde başarı ve yeteneklerini kurumsallaştıran, Uluslararası platformda okulun ve ülkenin adını geniş kitlelere duyurabilen Toplumsal ve aile içi yaşantısında dengeli ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirebilmek.
MİSYON : MİSYON Özel mesleki ve toplumsal amaç ve sorumluluk sahibi olan, Bilimsel ilke ve metotlarla düşünerek yaşamı doğru kavrayabilen, İçinde yaşadığı kültürel değerleri içselleştirebilen, geliştirebilen, Gerçekleri doğru yorumlayıp yeteneklerine yol açan, Kendine yetebilen, Yurttaşlık bilincine sahip bireyler yetiştirmek..
BAŞARILAR : 1)TÜBİTAK-BİDEB TARAFINDAN DÜZENLENEN LİSE ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİKÇİLİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. 2)İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma konulu yarışmada İSTANBUL 1.si olan öğrencimiz AYŞE DOĞAN´ı tebrik ederiz. 3)Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Liginde yüzme dalında 2.ve 4.olduk. 4)Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Liginde fotoğraf dalında 1.ve 2. olup 2 derece çıkardık.
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli
Saatler : 09.30-15:40
Isınma :
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : İlçe Merkezine 1 km uzaklıkta İl merkezine 20 dakika uzaklıkta Metrobüs Merter Durağı´na 10 dakika yüreme mesafesinde Merter Metro ve Davutpaşa Metro 500m uzaklıkta 92B, 92C ve 33B Otobüs hatları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Tozkoparan Merkez