Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi

Vizyon: VİZYON Akademik alanlarda kapasitesini zorlayan, Üstlendiği misyonu yerine getirmeye çalışan, Üniversite sınavlarında yüksek başarı elde eden, Sportif ve kültürel etkinliklerde başarı ve yeteneklerini kurumsallaştıran, Uluslararası platformda okulun ve ülkenin adını geniş kitlelere duyurabilen Toplumsal ve aile içi yaşantısında dengeli ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: MİSYON Özel mesleki ve toplumsal amaç ve sorumluluk sahibi olan, Bilimsel ilke ve metotlarla düşünerek yaşamı doğru kavrayabilen, İçinde yaşadığı kültürel değerleri içselleştirebilen, geliştirebilen, Gerçekleri doğru yorumlayıp yeteneklerine yol açan, Kendine yetebilen, Yurttaşlık bilincine sahip bireyler yetiştirmek..

Başarılar: 1)TÜBİTAK-BİDEB TARAFINDAN DÜZENLENEN LİSE ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİKÇİLİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. 2)İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma konulu yarışmada İSTANBUL 1.si olan öğrencimiz AYŞE DOĞAN´ı tebrik ederiz. 3)Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Liginde yüzme dalında 2.ve 4.olduk. 4)Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Liginde fotoğraf dalında 1.ve 2. olup 2 derece çıkardık.

Saatler: 08.30-15:30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE 2.YABANCI DİL ALMANCA
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2017-2018 9.SINIF TABAN PUAN 431,599 TAVAN PUAN 464,850
Sportif Etkinlikler: ERKEK BASKETBOL(İLÇE 3.LÜĞÜ) ERKEK VOLEYBOL (İLÇE 1.LİĞİ) KIZ VOLEYBOL (İLÇE 3.LÜĞÜ) KIZ BASKETBOL (İLÇE 4.LÜĞÜ) JUDO DALINDA (İSTANBUL 1. LİĞİ, TÜRKİYE 3.LÜĞÜ)
Bilimsel Etkinlikler: OTOMATİK OLTA PROJESİ (İLÇE 1.LİĞİ)
Proje Çalışmaları: TOPRAKSIZ TARIM PROJESİ KADER MAHKUMLARI DERNEĞİ PROJESİ UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE PROJESİ TUBİTAK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: KA4 (COMENİUS) -ERASMUS
Kontenjan Bilgileri: 10.Sınıf Puan 397,731 11.Sınıf Puan 379,594 12.Sınıf Puan 320,547

WEB - https://gungorenerdembayazital.meb.k12.tr

Adres - Tozkoparan Mahallesi Topçu Birliği Sokak No 2/1 Güngören/İstanbul

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Tozkoparan Merkez

Adres - Tozkoparan Mahallesi Topçu Birliği Sokak No 2/1 Güngören/İstanbul

Ulaşım Metrobüs Merter Durağı´na 10 dakika yüreme mesafesinde Merter Metro ve Davutpaşa Metro 500m uzaklıkta 92B, 92C ve 33B Otobüs hatları okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 1 km uzaklıkta İl merkezine 20 dakika uzaklıkta